De la fetița care ștergea parchetul, la handbalista căreia i se cântă inmnul! Mădălina Zamfirescu, coordonatorul Vâlcei și al echipei naționale, a visat și a muncit pentru visul ei

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  100

Că atunci când îți dorești cu adevărat ceva și muncești pentru asta, dorința se transformă în realitate, am mai spus-o. Dar nu mă satur niciodată de povești frumoase, de mitul Cenușăresei și de oamenii care muncesc ca să-și urmeze visele.

Mădălina Zamfirescu este unul dintre acei oameni solari și pozitivi. La 24 de ani poate să spună că își trăiește visul: joacă pentru prima dată la SCM Râmnicu Vâlcea, campioana României, echipa orașului în care s-a născut, după șase ani petrecuți departe de Vâlcea, dintre care ultimii doi în Ungaria, la Debrecen. Și este și centrul echipei naționale a României.

Zâmbește și povestește cu plăcere amintiri din copilărie. Este unul dintre copiii care stăteau cu respirația tăiată când în sala din Vâlcea ieșeau la rampă vedetele din perioada de glorie. Unul dintre copiii care erau fericiți că respiră același aer, privilegiați că li se permitea să aibă o cât de minusculă contribuție la ceea ce se numea fenomenul Oltchim.

“Noi ne băteam să stăm pe locul acela cu mopul, în dreapta jucătoarelor. Am fost și cea care ștergea parchetul. Mai târziu, când am ajuns la centrul național de excelență, noi eram cu steagurile…”, povestește tânăra de 24 de ani.

Citește și: Un psiholog a analizat comportamentul fostului principe Nicolae: Ce ascunde nepotul Regelui Mihai

Primii adidași de sală i-a primit de la Oana Manea

Sportiva nu uită cum unul dintre cei mai buni pivoți ai țări, Oana Manea, a ajutat-o într-un moment delicat.

”Primii mei adidași de sală au fost de la Oana Manea. Pe vremea aceea eram mică, financiar nu stăteam foarte bine, și am rugat-o să-i dau ceva. Mi-a spus “lasă, când vom ajunge colege, îmi vei da un suc”. Când am ajuns la echipa națională, i-am amintit…”,  mărturisește Mădălina.

După ce s-a întors acasă, handbalista naționalei și-a surprins apropiații cu un… tatuaj.

“Sunt o familistă. De exemplu, aici sunt cu bunicii mei, această aripă reprezintă o aripă de înger, pentru că ambii au murit. Mama mea are ochii verzi, așa că ochiul acesta reprezintă ochiul ei. Aici sunt eu cu fratele meu. Tot ce am făcut e legat de familia mea”, explică fiecare detaliu sportiva.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *