Descoperire REVOLTĂTOARE a Universității de Medicină despre FALSA DOCTORIȚĂ de la ginecologia Spitalului Ilfov: Nici măcar studentă nu a fost

  Top Tabu
  7 months ago
  0
  93

Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti anunţă că voluntara de la Spitalul Ilfov nu figurează în evidenţele instituţiei de învăţământ, precizând că nu a fost eliberată o diplomă pe numele acesteia.

Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti anunţă, în legătură cu presupusul medic Raluca Daniela Bârsan, voluntară la Spitalul Ilfov, că aceasta nu figurează în evidențele Facultății de Medicină din cadrul U.M.F. “Carol Davila” la studiile curriculare de licență si master, scrie mediafax.ro.

Citește și: Vești bune! Femeile nu vor mai plăti impozit- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

De asemenea, Facultatea de Medicină a U.M.F. “Carol Davila” anunţă că nu a eliberat niciodată o diplomă de licență pe numele Raluca Daniela Bârsan.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, marți, că Spitalul de Urgență Ilfov a încheiat cu falsul medic un contract de voluntariat care nu se încadra în prevederile Legii 78, subliniind totodată că femeia a depus o diplomă de studii falsificată, urmând ca Ministerul Sănătății să depună o plângere. „Am în față contractul de voluntariat încheiat de doamna Bîrsan cu Spitalul Județean de Urgență Ilfov, în 12 martie 2018, contract semnat de un consilier juridic care probabil nu știa că în 2014, 24 iunie, a fost aprobată o lege, 78, care reglementează activitatea de voluntariat în România. (…) Am declarat public că în sistemul public de sănătate nu pot fi angajați medici falși. Îmi susțin această afirmație, bazată pe ordinul 869/2015 care prevede ca la înscrierea pentru concurs, un medic trebuie să facă o cerere, să depună o copie certificată după diploma de licență, o copie a certificatului de membru a organizației profesioanle cu viza în curs, o dovadă că nu a fost sancționat, în profesia efectuată, un cazier judiciar, un certificat medical, o copie a actului de identitate”, a spus Sorina Pintea, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă! La cât ar putea ajunge euro

Reprezentanții Ministerului Sănătății vor depune plângere penală pe numele femeii, deoarece, potrivit Sorinei Pintea, diploma de studii pe care aceasta a depus-o la dosar este, de asemenea, falsă. Totodată, ministrul Sănătății a reiterat ideea potrivit căreia un medic este angajat în spitalele publice conform regulamentului, în cazul de la Spitalul de Urgență Ilfov fiind vorba, de fapt, de un contract de voluntariat. „Cred că este obligatoriu să cunoaștem adevărul și de aceea având un membru în consiliul de administrație a spitalului, care nu a fost invitat de vreo 6 luni la ședință, vom convoca ședință de urgentă pentru a ni se preciza exact care au fost termenii întocmirii ilegal a unui contract de voluntariat”, a mai spus Pintea.

Citește și: S-a aflat! Ce artiști vor veni la Neversea în această vară .

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *