Şocant! Adriana Bahmuțeanu e în pericol de moarte! Vedeta trebuie să se opereze de urgenţă!

  Top Tabu
  14/06/2019
  Comentariile sunt închise pentru Şocant! Adriana Bahmuțeanu e în pericol de moarte! Vedeta trebuie să se opereze de urgenţă!

Adriana Bahmuţeanu a pierdut deja şirul operaţiilor pe care le-a suferit. Unele, de nevoie, altele, de plăcere, Bahmu are de toate. De la cezariene, la silicoane, de la rinoplastie la liposucţie, în total vreo 20!

Însă de data aceasta situaţie chiar este pe muchie de cuţit. La propriu. După ultimele controale, Adriana Bahmuţeanu a primit o veste care ar da peste cap pe oricine: este în pericol de moarte, în orice secundă se poate întâmpla să ajunge la urgenţă, pe masa de operaţie, cu şanse mici de supravieţuire, dacă nu se programează şi nu se operează.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Acum este undeva băgată printre maţe. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă.”, a povestit Bahmu la Capatos în emisiune.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Bahmu, una dintre „campioanele” intervenţiile chirurgicale

Nu i-a fost uşor – a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena 1 – nici să-şi găsească medicul care să facă această operaţie. „Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces, plasa agăţată în intestine poate rupe ceva, se poate întâmpla oricând!”, a explicat vedeta tv.

„Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc, mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem să amânăm!”, a mai adăugat Bahmu.

Fosta soţie a lui Silviu Prigoană nu este însă chiar atât de speriată pentru că este o obişnuită a sălilor de operaţie.

Adriana Bahmuțeanu are la activ, printre altele, şi următoarele intervenţii: implant mamar, rejuvenare vaginală, rinoplastie, liposucţie abdominală şi la picioare.

 

 

Comentarii:

Sursa


About